top of page

«ProSkills4Economу» Dnipropetrovsk region»

29.02.2024 на Дніпропетровщині відбувся форум з роботодавцями «ProSkills4Economу» Dnipropetrovsk region». До участі у ньому залучені основні учасники ринку праці – представники влади, освіти, роботодавці. Проблемні питання розібрали на дискусійних панелях:

Панель 1 - Популяризація. Профорієнтація. Інструментарій реалізації успішної професійної діяльності.

Панель 2 - Взаємодія закладів освіти та замовників кадрів при формуванні «Hard skills» здобувачів освіти.

Панель 3 - Створення умов для працевлаштування випускників та дорослого населення.

Панель 4 - Кар’єрне зростання. Шляхи підтримки провайдерів професійної освіти через створення/актуалізацію стратегій співпраці з бізнесом.

Однією зі спікерів другої дискусійної панелі стала Юлія ГОРИСЛАВЕЦЬ, завідувач навчально-виробничою практикою коледжу у взаємодії із керівником департаменту з управління персоналом Відокремленого підрозділу «Придніпровська ТЕС» АТ ДТЕК «Дніпроенерго». Вони виступили  з доповіддю «Дуальна освіта: можливості та реалії» на прикладі співпраці Дніпровського фахового коледжу енергетичних та інформаційних технологій та Відокремленого підрозділу «Придніпровська ТЕС» АТ ДТЕК «Дніпроенерго». Були окреслені кроки, етапи, інструменти співпраці і, що важливо, представлена аналітика труднощів та SWOT-аналіз спільного проєкту. Саме в діалозі і в узгодженій взаємодії учасників всіх сфер економіки можна вирішити окремі проблеми та визначити перспективи подальшого ефективного розвитку.



18 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page